
Епоксидна смола для декоративних виробів, двокомпонентна прозора з низькою в'язкістю, 300 гр.
Не містить розчинників прозора (в товстих шарах молочно-прозора) двокомпонентна смола з низькою в'язкістю і низькою тенденцією до пожовтіння.
Дана епоксидна смола ідеально підходить для створення різних аплікацій:
- Виготовлення біжутерії, намистин, ін. прикрас
- Всілякі 3 D покриття (об'ємний декупаж, покриття картин, мозаїка, глазурное покриття поверхонь)
- Лінзи в моделях автомобілів
- Створення різного виду об'ємних моделей, етикеток, шильдиків, архітектурних деталей, рамок, прикрас для столу
- Декоративні та рекламні роботи
- Імітація води, льоду, скла, каменів в різних декораціях
Ця смола прозора в тонких шарах, дуже тверда і міцна після полімеризації.
Смола двокомпонентна, складається з компонентів А і В.
Пропорція змішування: Комп. A : комп. B = 75 : 25 (частин за масою).
Порядок застосування:
- Ретельно перемішуйте обидва компоненти в одній посуді протягом 3 хвилин, не залишаючи не розмішаних частин на дні і стінках.
- Для гарантії гомогенності суміші, перелийте її в чисту тару і знову перемішайте до утворення однорідної суміші.
- Використовуйте рукавички для захисту рук, забезпечте провітрювання кімнати.
- Заливайте епоксидну смолу у форму акуратно, щоб мінімізувати кількість бульбашок повітря.
Смола начнет затвердевать примерно через 30-60 минут (в зависимости от температуры) после смешивания. За это время все пузырьки должны выйти. Полное затвердевание происходит через 24 часа. Не создавайте из эпоксидной смолы изделия с толщиной более 5 см. Не нагревайте смолу выше 60 градусов. Покрытия толщиной менее 5 мм могут сохнуть до 48 часов.
Можно покрывать лаком или красить эмалевыми красками. Полностью отвердевшую смолу можно сверлить и шлифовать.
Відповідає вимогам харчової продукції згідно EC Nr. 1935/2004 і Німецького закону харчової продукції та кормів, Інститут гігієни des Ruhrgebiet, протокол випробувань Н-193755-10 серпня 2010 року.
| Основні | |
|---|---|
| Вид синтетичної смоли | Епоксидна |
- Ціна: 300 ₴
